Qui Som

Alba Jiménez

Fisioterapeuta i osteòpata

Pedro Santandreu

Fisioterapeuta, osteòpata i readaptador esportiu

Alba Jiménez

Num. col·legiada 9497

Diplomada en fisioteràpia a la Universitat Ramón Llull a l’any 2011.

Màster en osteopatia a l’Escola d’Osteopatia de Barcelona (EOB) 2012-2016.

Després de treballar sobretot en el món de la traumatologia i ampliar els meus coneixements en aquest àmbit fent diferents cursos (punció seca, ganxos, kinesiotape), vaig començar a endinsar-me en la pediatria i de la dona, especialitzant-me en reeducació del sòl pelvià i osteopatia pediàtrica.

Amb tot això, m’agrada treballar integrant tots els aspectes de la persona per poder trobar la millor manera d’arribar al benestar de cada pacient des d’un punt de vista holístic.

Pedro Santandreu

Num. col·legiat 8504

Diplomat en fisioteràpia per la Fundació Universitària del Bages (UAB) a l’any 2008

Màster en osteopatia per l’Escola d’Osteopatia de Barcelona (EOB) 2012-2016.

Especialitzat en Readaptació i Prevenció de lesions, en ecografia múscul-esquelètica i en tècniques invasives ecoguiades.

Com a entusiasta de l’esport i el moviment, confio en una teràpia activa com a eina de recuperació.

Des de que vaig finalitzar els meus estudis, sempre he estat relacionat amb el món de l’esport col·laborant amb diferents clubs i entitats esportives. Això em va dur a formar part de l’equip de Fisioteràpia i Readaptació de la Rafa Nadal Academy by Movistar a Manacor (Mallorca) durant 4 anys, on vaig poder ampliar el meu aprenentatge en el món de l’esport, tant a nivell amateur com a nivell professional.