Adreça

Sant Joaquim, 31
08922 Santa Coloma
de Gramenet – Barcelona

Horaris

9h. – 20h.
de Dilluns a Divendres

Telèfon

+34 633 27 56 44

Correu electrònic

info@espai3fisioterapia.com

Qui som?

Si encara no ens coneixes, ha arribat el moment de presentar-nos!

Som el Pedro i l’Alba i estem al capdavant d’ESPAI3: un projecte que neix de la il·lusió i la motivació de cuidar la salut dels nostres pacients.

Oferim tractaments de fisioteràpia, osteopatia, readaptació i prevenció de lesions.

A més, disposem d’un espai polivalent on poder realitzar exercicis, entrenaments i l’activitat física necessària per aconseguir que l’estat òptim de la salut de cada pacient

“La fisioteràpia no només alleuja el dolor, sinó que també ajuda a millorar la qualitat de vida dels pacients, proporcionant-los les eines per moure’s amb més llibertat i confiança. Al nostre centre de fisioteràpia, estem dedicats a ajudar els nostres pacients a aconseguir aquest objectiu i a gaudir d’una vida més plena i activa.”

Alba Jiménez, fisioterapeuta i osteòpata.

Alba Jiménez

Fisioterapeuta i osteòpata.
Num. col·legiada 9497

Després de treballar sobretot en el món de la traumatologia i ampliar els meus coneixements en aquest àmbit fent diferents cursos (punció seca, ganxos, kinesiotape), vaig començar a endinsar-me en la pediatria i de la dona, especialitzant-me en reeducació del sòl pelvià i osteopatia pediàtrica.

Amb tot això, m’agrada treballar integrant tots els aspectes de la persona per poder trobar la millor manera d’arribar al benestar de cada pacient des d’un punt de vista holístic.

Pedro Santandreu

Fisioterapeuta, osteòpata i readaptador esportiu.
Num. col·legiat 8504

Com a entusiasta de l’esport i el moviment, confio en una teràpia activa com a eina de recuperació.

Des de que vaig finalitzar els meus estudis, sempre he estat relacionat amb el món de l’esport col·laborant amb diferents clubs i entitats esportives. Això em va dur a formar part de l’equip de Fisioteràpia i Readaptació de la Rafa Nadal Academy by Movistar a Manacor (Mallorca) durant 4 anys, on vaig poder ampliar el meu aprenentatge en el món de l’esport, tant a nivell amateur com a nivell professional.

Laura Cárdenas

Fisioterapeuta

“A la carrera vaig tenir la meva primera presa de contacte amb la fisioteràpia en sòl pelvià i vaig pensar, ‘per què això no m’ho havia explicat ningú?!’.

Em va sorprendre la manca de coneixement i informació que tenia sobre mi mateixa i vaig pensar que volia ser part del canvi al respecte, vaig practicar dansa durant molts anys però amb el temps vaig començar a córrer en asfalt, fins que vaig descobrir el trail running.

M’agrada el cafè, la música, riure, descobrir, aprendre i gaudir cada dia aquests petits plaers que em proporcionen més benestar”.

Luis​​ Noriega

Fisioterapeuta i osteòpata.

Ell és en Lluís, graduat en fisioteràpia i especialitzat en osteopatia. Li apassiona la seva professió i és un amant dels esports en equip i de l’activitat física. Sempre està disposat a col·laborar i tambè a compartir un bon cafè.

Andreu

Preparador físic.

Preparador físic, porta més de 20 anys vinculat al món del bàsquet i és un apassionat d’esports com l’esquí, el trekking, el surf o qualsevol altre que es practiqui a la natura. Vols començar a entrenar i que t’ajudi a adquirir nous hàbits esportius?

Laura Tapia​

Psicòloga, educadora infantil.

Graduada en psicologia, és educadora infantil, monitora infantojuvenil i te un màster en psicologia general sanitària. És animalista, gaudeix del menjar i del seu temps lliure. El seu propòsit és seguir desenvolupant les seves habilitats, aptituds i coneixements per fomentar una millor qualitat de vida a les persones. Compromesa amb la salut mental.

Skip to content